Saker jag fått med posten

Att få saker på posten är ju väldigt trevligt. Det känns lite mer äkta än email och facebookhälsningar och sånt där. Särskilt spännande är det att få saker på posten som inte har någon avsändare. Det kanske det inte är alla som får särskilt ofta, men jag har fått lite sånt.


Ett vykort (storformat) föreställande Prins Carl-Philip.
Detta fick jag förra sommaren, helt utan förvarning eller förklaring. Det kom dagen efter jag hade mött en kär vän som jag bråkats en del med under en tid, så jag funderade lite på om det kunde vara ifrån denne. Men varför? Och varför prinsen? Det kunde jag inte förstå, och jag frågade så småning om min vän - när vi slutat bråka - om det var från denne, men fick nekande svar som verkade uppriktigt. Nåväl. Jag hängde up Carl-Philip och tänkte sedan inte så mycket mer på det. Poststämplat i Göteborg är det hur som helst.


26 stycken hjärtformade pärlplattor (Zeldainspirerade).
Dessa kom på posten (i en fyrkantig låda med massa frimärken på) några månader efter Carl-Philip. Jag vet inte om de har något med varann att göra dock. Pärlplattorna kom några dagar innan jag fyllde 26, och hjärtana är från Zeldaspelen, där de som i alla spel representerar liv. Ju fler hjärtan du får, desto längre lever du. Jag har haft misstankar om att paketet kommer från en vän i Stockholm, men denne har bestämt hävdat sin oskuld och jag har inte riktigt kunnat avgöra om det är sant eller falskt, men jag får väl lita på hans ord. Tyvärr syns inte poststämpeln särskilt tydligt alls så jag kan inte avgöra var den kommer ifrån, men göteborgsk poststämpel brukar åtföljas av en poseidonstämpel, och någon sådan ser jag inte på paketet (som jag sparat för vidare analys).


Ett vykort (storformat) föreställande kronprinsessan Viktoria.
Detta fick jag i somras, ganska exakt ett år efter jag fick Carl-Philip. Mycket märkligt. Och vad som är ännu mer märkligt är att handstilen som tecknat mitt namn och adress inte alls är lika på de båda korten, som för övrigt är av exakt samma typ. Handstilen stämmer inte heller överens med den på lådan med pärlplattorna. Men det är klart att de två vykorten måste vara från en och samma person? Bara det att denne bytt handstil för att förvirra mig och inte röja sin identitet. Men i så fall kan det alltså mycket väl vara så att det är samma person bakom alla tre breven. Hmm..

Mysteriet förblir olöst. Snart fyller jag år igen, så det ska bli spännande att se om jag får ett nytt hemligt paket. Och om jag får ett nytt kungligt vykort nästa sommar.

Kommentarer
Postat av: Hmmm...

Personen som skickar de kungliga vykorten måste ju ha en helt underbar humor iaf <3

2010-09-29 @ 18:08:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0