Underhållningssystem

Så var den äntligen färdig, min portfölj. Screentryck, 30x40 cm, 5 ex:


Internationella spår & fält: Staketande


För brottning


Världens kopp socker


Stämpla ut!!!

Pust. Det var det, det. Det ska bli skönt att börja på ett nytt projekt nu. Dock är inte katterna övergivna helt riktigt än. Men framtiden är i framtiden! Problemet är bara att hinna få ut alla idéer innan det är för sent.

Vertical takedown!Har tryckt upp ett par till kassar i olika färgkombinationer. Om någon vill köpa är det bara att höra av sig.

För brottningBild nr tre av fyra i min portfölj Underhållningssystem. Det tog lite längre tid än det borde eftersom högtryckstvätten lagt av så jag inte kunnat rensa screenramen för nytt motiv. Men nu så! Två katter i en piledriver, nynnandes på den här actionbetonade melodin.

Underhållningssystem

Två (x8) grafiska blad av fyra är nu klara till portföljen som skall vara färdig om två veckor cirkus. Kanske kan man ana temat? "Underhållningssystem", som är portföljens titel, påminner kanske om Nintendo Entertainment System? Dessa två bilders titlar är "Stämpla ut!!" och "Världens kopp socker", vilket kanske för tankarna till separata spel till NES-maskinen..? De kommande bilderna jag jobbar med går under arbetsnamnen "För brottning" och "Internationella spår och fält".

Screentryck alltihop. Screen! I love it.

Re: Aktion

Om arternas uppkomst


Lite tråkigt foto kanske. Det är två separata lådor och de sitter inte ihop egentligen, det gick bara fint att fota dem såhär.
Den översta vevar man och får på så sätt skogen att rulla, så att det ser ut som tågkupén rör sig. Så kan man drömma att man åker tåg där med dem, eller bara fundera över vart de är på väg, vad de tänker på eller vad de ska göra när de kommit fram.
Den undre lådan behöver man bara flippa en switch för att sätta igång. En liten spårvagn på vift, genom staden, naturen och världen. Bland älgar och rävar. Inslagen i manchester från mina favoritbyxor som jag slitit ut och lappat ihop för många gånger för att de ska kunna gå att ha på sig längre.

Screentryck alltihop.

Behind the scenes:

Hemmagjorda kugghjul! Det vänstra är en filmrulle (120) som jag skurit ut skåror i, och det högra är ett litet trähjul jag sågat ut och stoppat nålar i.


Det var ett litet jävulstyg (men den utmaningen är halva nöjet) att försöka få den lilla, lilla motorn att inte gå så himla snabbt. Planeten skulle ju susa förbi alldeles för snabbt då. Men med lite kugghjul från gamla bandspelare (motorn är också från en gammal bandspelare) där ett gummiband går från liten axel till stor, så saktas för varje steg farten ner litegrann och blir till slut mer behaglig. Hur länge bateriet orkar driva det hela vet jag dock inte alls. Den som lever får se.

Punch 'em out, punch 'em out!!


Äntligen färdiga, mina tygpåsar. Eller, ja, 6 stycken i alla fall. Tanken är att de ska säljas på Göteborgs konstskolas öppet hus imorgon, så jag hoppas de går åt så jag får några kronori fickan. Fast jag hoppas det blir åtminstone en över som jag kan ha själv, för jag vet inte om jag orkar trycka någon mer snart...

RSS 2.0