Parksalongen

Så blev det. Fyra katter i den tredje dimensionen, mitt ute i skogen. Det blev väldigt lyckat. Jag är inte helnöjd med resultatet - eller snarare, de blev inte riktigt som jag föreställt mig - men det var massor med människor som kom fram till mig och sa att de var himla fina. Någon ville till och med köpa en av dem som födelsedagspresent till sin sambo. Kul!


Jag fick dessutom en hel del muntra blickar när jag vandrade hem genom stan med dessa...

Jag tänkte inte på att fota utställningen i övrigt, men det kommer nog komma upp bilder på Tombolas hemsida inom sinom tidom. Dock vart jag tvungen att fota dessa två krabater som hade det gött där mitt bland kulturfolket ute i Azaleadalen:

Dem kommer jag garanterat göra ett tryck av i framtiden. Någon som vet vad hundarna heter?

Parksalong i Azaleadalen på lördag

Jag blev inbjuden som en av ca trettio konstnärer att medverka i en tillfällig utställning i Azaleadalen på lördag. Idén till min utställning var kanske lite väl ambitiös och jag tror inte jag kommer hinna få till riktigt alla delar som jag hade tänkt, men det kommer nog bli nice ändå. Här är ett smakprov från arbetets gång:Kom dit på lördag så får ni se det färdiga resultatet (och mycket annat)!Facebookevent finns: http://www.facebook.com/event.php?eid=103877046371344

RSS 2.0