Två arga kameler i en bil

I helgen har jag och grafikföreningen haft en session i KV Konstskolas grafikverkstad. Det är därför jag tryckt massa kassar. Men jag var bara tvungen att trycka lite kartongtryck också. Jag gick på KV för 3-4 år sedan, och även om jag snabbt lärde mig att screen var lite coolare än allt annat, så var ändå kartongtryck (eller collografi, som det heter på fackspråk) det som var grejen där. Vår lärare Marie Palmgren var himla peppad och peppade oss alla på kartongen och peppade mig själv på grafik i stort, vilket gjorde att jag sökte till Göteborgs Konstskola där jag fick gå två år och göra det bästa som finns i princip hur mycket jag ville, varje dag, dygnet runt (nästan).

Och nu när jag var tillbaks på KV var jag tvungen att sätta mig ner med ett kartongtryck alltså, vilket jag faktiskt inte gjort på ca tre år. Resultatet; Två arga kameler i en bil:

("Två arga kameler i en bil", 70x50 cm, kartongtryck, 1 ex.)

"Eh, va?", undrar ni och jag svarar: "Får ni inte in youtube på er dator eller?".

Goya!

En till kasse färdig. Goya.


Den här var lite jobbigare att trycka. Antagligen var det den gula färgens fel – eller så var det rakelns, för jag hade glömt min egna favoritrakel :( – för det var bara den gula bottenplattan som inte riktigt blev som den skulle. Den blev inte jämn och slät liksom, och då ytan inte är jämn efter gula lagrets "bottenplatta" så blir nästa tryck, den röda färgen, inte helt lätt att trycka jämnt heller. Men det blev fint ändå. Lite ruffigt och inte helt perfekt. Fastän jag är perfektionist så tycker jag det är nice.


Dealen är densamma som på förra kassen. Ekologiskt bomull, vattenbaserad färg, 150 kr. Det finns tio stycken.

Sjusovaren

Ny kasse nu! Kom och köp!

Denna gång är kassarna av 100% ekologiskt bommul, och tryckta med vattenbaserad färg. Screentryck, så klart. Trycket är 25x25 cm (och kassen ca 40x40) och handtaget är tillräckligt långt för att ha över axeln. Perfekt alltså. Den kostar 150 kr om du vill ha en (finns bara 9 kvar just nu), plus 10 kr i frakt om du bor långt bort.

Close up:

Jag ska ta och lägga upp dem i min Etsy-affär också, men om du inte kan vänta så hör av dig bara så ordnar jag en kasse åt dig.

Varde shop!

Och det var det.

En webshop är nu fixad på Etsy.com. Där finns det lilla kattfanzinet och ett par tryck, men det kommer mera, som det sades på nittiotalet. In och shoppa vet ja! Det är smidigt med paypalbetalning och så där. Men om du och jag känner varann redan så är det ju ännu smidigare med en fysisk affär. Så om du är sugen på något tryck eller fanzine så klicka på bilden ovan för att komma till shopen, eller hör av dig bara.

RSS 2.0