Nya tag!

Bloggen har inte uppdaterats på länge. Jag har varit sjuk och idélös, samtidigt som skolan stängts och utställning hängts upp och tagits ner. Men nu är jag i form igen och har skissat på ett nytt projekt.


Do or does

Nu är skivomslaget färdigmonterat så som det kommer presenteras på utställningen 23:e maj.
På flärpen där det står "Pull" kan man dra, så kommer cd-skivan ut.Bakom skynket:

Detta är dock täckt av papper, som gamla klassiska tavlor, så man ser inte detta fula.

SurikaternaFrukten av den senaste tidens arbete presenterades idag. Ett surikatgäng som spanar fram bakom en sten i Azaleadalen. Screentryck på wellpapp, som ger stabilitet och en fin brun ton.

Monkey versus Robot!


En snabb fis jag håller på med. Vi fick reda på att vår lärare ska gå i pension så vi tänkte göra en portfölj med varsitt blad från varje elev. Gemensam nämnare är formatet och tekniken: träsnitt. Men jag tycker träsnitt är onödigt tråkigt så jag karvar i linoleum istället. Och jobbar med linjer istället för fält. Rebel, rebel!

Sången jag sjunger på medans jag karvar:


Zorba!

Varje helgs höjdpunkt är att gå runt på stans loppmarknader. Idag blev det en svängom på Bellevue marknad, där jag förutom lite dockskåpsbelysning (som tyvärr var lite väl dyr) hittade den här gobiten för en krona. Helt klart värt. Har den redan i iPoden, så jag gick och lyssnade på den på vägen hem genom skogen. Då kommer många idéer till en.Bonuslänk: Zorba dansar.

Audiotronic

Jag kämpade och slet och var tillslut färdig med omslaget till Fredriks kommande skiva.


Trycket är gjort i en upplaga om ca tio exemplar som kommer säljas i samband med skivsläppet. Skivan släpps i mitten av juni men på Frukt records kan man lyssna på hans tidigare skivor. Självklart snällt gratis. Vill man ha en försmak av Universally Personal kan man besöka Göteborgs konstskolas elevutställning, som öppnar 25/5, där trycket (förhoppningsvis) kommer ställas ut tillsammans med skivan som man då kan lyssna på samtidigt.

Behind the scenes:

Det är farligt att gå ensam

Har gjort ett t-shirttryck och lagt upp på Threadless, som jag hoppas tillräckligt många tycker om så att det kanske, kanske faktiskt blir en äkta tisha. Egentligen är det ett gammalt tryck som gjordes när Loading.se sökte förslag på tryck till sin officiella t-shirt. Då höll händerna i Loadings maskot, men jag har bytt ut den mot Links hjärta nu. (Gå in och rösta..?)


RSS 2.0