Nåväl

Jag sa för ett tag sedan att jag skulle bli bättre på att uppdatera bloggen och att jag hade många projekt på gång som jag kunde uppdatera med. Sedan dess har jag brutit nyckelbenet och har därför haft svårt att använda min ena arm. Och en arm räcker inte till mitt pysslande. Men nu har jag mjukat upp lite och kan presentera en screenshot från min kommande kortfilm (som är utan titel eftersom jag har svårt att sätta namn på saker - jag vill helst av allt jobba utan ord, för att på något sätt inte begränsa mig kulturellt (oj, det lät fint...)).Om allt går som det ska (vilket det förmodligen inte kommer göra) så kommer filmen vara färdig om en månad.

Inspiration: Roy Andersson, Wes Anderson, Jason, Psapp och annat.

Hemmatryckeriet!

Jag har varit dålig på att uppdatera på sistone, men det ska bli skärpning med det. Har många projekt på gång, så det kommer nog finnas saker att uppdatera med framöver. Bland annat har jag till slut fått upp mitt lilla tryckeri här bakom mig på rummet:


Skruvade fast ett par billiga, feta gångjärn i ramen och i min gamla byrå, som får agera tryckbord. Det är lite litet, men det får gå. Gångjärnen är såna man har till dörrar, som man kan haka av. Viktigt, eftersom man måste kunna ta bort ramen snabbt för att tvätta bort färgen ur den innan den torkar.


Anledningen till gångjärnen över huvud taget är för att man ska kunna höja och sänka ramen så att den alltid sänks ner på exakt (hyffsat millimeterprecist åtminstone) samma ställe varje gång så att man enkelt kan mönsterpassa och trycka många tryck snabbt efter varandra.


Det bruna trycket måste passas så den inte går ut utanför det gula eller in i katternas silhuetter.


Och det svarta trycket är pricken över i:t, som ger hela trycket liv med de boxande katterna.

Det var första kassen tryckt. Jag ska trycka ett helt gäng till, i olika färger och med de andra kattsituationerna. Om någon vill köpa så är det bara att höra av sig till mig. En hundring kostar de.

RSS 2.0