Det händer grejer!

Den senaste tiden har varit galet fullspeckad och jag har tryckt dygnet runt känns det som. Dels för att jag slutar skolan (idag!) och då ska hinna färdigt med massa grejer till elevutställningen (imorrn!). Så kom på Göteborgs Konstskolas elevutställning, allihopa!

Men också, nästa helg har vi utställning för vår nystartade grafikförening, Tryck. Föreningen är tänkt att samla ihop "unga grafiker" som kanske behöver en liten knuff och en gemenskap bland andra grafiker. För att peppa och inspirera varann helt enkelt. Och vi firar starten med en utställning!


Screentryck, A4, 30 ex.
Jag har designat och Emil tryckt.

Cats of Finland

Nu har det varit så där tyst här igen... Fastän jag ändå gjort färdigt massa grejor på sistone.

Cats of Finland exempelvis.

Screentryck, 35x35 cm (10 ex)

Det är en parafras på en teckning gjord av Finlands (antagligen) mest kände tecknare. Han jobbade underground på 50-talet men blev stor under 70-talet och är nog ganska välkänd idag. Jag tänker inte avslöja hans namn för då googlar ni det bara och så förstår ni hela grejen. Ni som vet det vet det och kanske känner ni igen bilden eller stilen. Annars hoppas jag det är en fin bild i sig själv också.

Jag håller på att göra ytterligare en version av samma bild, som jag förmodligen kommer ha med på avslutningsutställningen som har vernissage på Göteborgs Konstskola 22 maj. Bara några veckor kvar. Sätt in det i kalendern och kom dit! Det blir även vernissage för en annan utstälning helgen därefter, men mer om det någon annan dag.


RSS 2.0