God jul!Detta är min lucka i julkalendern som användarna på ett tv-spelsforum jag hänger på gör. Jag var lite sent ute då filmen skulle vara färdig idag och jag har i princip gjort allt - skisser, bygge, filmning, ljudarbete och klippning - på två dagar ungefär. Och det är det som är charmen med stop motion tycker jag. Det är så simpelt och går så himla fort när man väl sätter sig ner och gör det. Bara gört!

Behind the scenes:

Inspelningsplatsen. När jag var mitt i inspelningen av tredje och sista scenen så dog batteriet i min kamera. Då fick jag lite panik eftersom jag redan var stressad över att hitta färdigt i tid. Men så kom jag på att Erik har ju en kamera. Så jag fick låna den.


Rekvisita, skådespelare och kulisser. Tror det är det mesta här. Nej, inte de stängda ögonen förresten. Det var ganska pilligt att försöka byta ögon utan att flytta på kroppen (för mycket). Men det braiga med stop motion är att det bara ser fint ut att det är lite ryckigt.


Skissen till första scenen.


Skiss till scen 2.


Och scen tre. Bossen ser något annorlunda ut i den färdiga filmen...

Kommentarer
Postat av: Staffan Björck

SÅ sjukt bra steve! KLOCKREN film, jag har också tänkt göra en god jul hälsning via film. Det var väldigt vackert tycker jag iaf!

2009-12-22 @ 13:17:04
Postat av: Anna-Maria, miaow!

Så himla fint!! Du får lära mig någon dag.

2010-08-21 @ 11:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0